Хидраулични Крокодил Дигалки

Хидраулични Крокодил Дигалки “KROKODIL”

 

Hydraulic floor jack

3 типа хидраулични дигалки: tip хоби , tip HQ i професионален тип

Хидраулични Крокодил Дигалки profesionalna

Proffesional hydraulic fllor jack

 
krokodil-profesionalni-rx

Хидраулични комплет за развлекување

Хидраулични комплет за развлекување

 

Hydraulic kit

hidraulicni-komplet-za-rastezanje-rx

Хидрауличен цилиндер со рачна пумпа

Хидрауличен цилиндер со рачна пумпа

 

Hydraulic cylinder kit

 

 
  • во комплет според носивоста

pumpa-remex

Дигалка ланчана рачна RX-Lift

Дигалка ланчана рачна RX-Lift

Manual Chain Hoist RX-lift

  • дигалка ланчана рачна со двоен систем на кочење
  • лесно и јако куќиште на дигалката
  • ланец  lanac G80,поцинкуван или црн/лакиран
  • стандард дигалките: EN-13157 со  CE ознака

Дигалки за кревање со рачка

Дигалка за кревање со рачка (чекрк)

HSH-A816

Lever chain hoist HSH-A816