Ланци со долги карики

Опис Преземи каталог

Ланци со долги карики

 

Long link chain

 

 • ланец со долги карики DIN 763
 • претежно се користат за превезување
 • не се за кревање терети, за такви намени се користат високоотпорни ланци G80 i G100
 • завршна изработка:поцинкувани, црни или ИНОКС AISI 316

Ланец DIN 763

lanac-din-763

 

 

 

 • Frank Reman January 12, 2013

  Lorem ipsum dolor sit amet.

 • Frank Reman July 11, 2014

  Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae

 • Frank Reman July 11, 2014

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.