Полиестерни каиши со механизам

Опис Преземи каталог

Полиестерни каиши со механизам

 

 

Cargo ratchet sling

 

 • привезница со механизам според  EN 12195-2
 • затегнување на терет со механизам , не е за кревање
 • носивоста на привезниците не смее да пречекори
 • една линија на траката означува носивост  од 1.0t
 • дебелина на распон од 25.0 mm до 100.0 mm (според дебелина се одредува носивост)
 • 2 типа:стандарди и ЕРГО ratchet
 • секоја привезница има декларација и сертификат и упатство за работа

 

 

 

Внимание:

 • се користат исклучиво неоштетени привезници со механизам
 • не смее да се преоптерети носивоста
 • каишот не смее да се испреврти или да се врзува
 • да се заштити  каишот од остри агли и абразивност
 • привезниците со механизам  не се наменети за кревање на товар

 

 • Frank Reman January 12, 2013

  Lorem ipsum dolor sit amet.

 • Frank Reman July 11, 2014

  Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae, gravida pellentesque urna varius vitae

 • Frank Reman July 11, 2014

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.