Хидраулични комплет за развлекување

Хидраулични комплет за развлекување

 

Hydraulic kit

hidraulicni-komplet-za-rastezanje-rx

Хидрауличен цилиндер со рачна пумпа

Хидрауличен цилиндер со рачна пумпа

 

Hydraulic cylinder kit

 

 
  • во комплет според носивоста

pumpa-remex

Дигалка ланчана рачна RX-Lift

Дигалка ланчана рачна RX-Lift

Manual Chain Hoist RX-lift

  • дигалка ланчана рачна со двоен систем на кочење
  • лесно и јако куќиште на дигалката
  • ланец  lanac G80,поцинкуван или црн/лакиран
  • стандард дигалките: EN-13157 со  CE ознака

Дигалки за кревање со рачка

Дигалка за кревање со рачка (чекрк)

HSH-A816

Lever chain hoist HSH-A816

Тирфор со сајли за влечење

Дигалка на повлекување  со сајла “ТИРФОР”

 

Pulling hoist type Tyrfor

 

  • дигалки за влечење ,дигање и затегање
  • секоја дигалка има осигурач од преоптеретување
  • дигалката користи  челично  јаже со посебна конструкција   (забрането е да се користи обично јаже !)

wire-rope-winch