Високоотпорен ланец за кревање

Високоотпорен ланец за кревање

 

Chain according to EN 818, high tensile steel

Висококвалитетен, високоотпорен ланец за кревање, на терет и прицврстување, специјализирани за динамичка и статички оптеретувања.