Челични јажиња

Челичните јажиња се изработени од челична жица, и имаат широка примена во индустријата ,градежништвото и општа намена.

Сајли за општа намена

Сајли за општа намена

 

  • конструкција на јажето: 6×7+kj, 6×19+kj, 6×37+kj.
  • завршна изработка:црно или поцинкувано.
  • цврстина на жица: 1770 N/mm2 или 1960 N/mm2.
  • прекидна снага означена во таблици.