ПВЦ Пастифицирани Јажиња

ПВЦ Пастифицирани Јажиња

Wire rope with PVC coating

 

  • конструкција на јаже: 6×7+kj, 6×19+kj со ПВЦ  црево дебелина од 1.0,2.0 или 3.0 mm
  • завршна изработка: внатрешен слој поцинкуван, надворешен PVC
  • цврстина на жица: 1770 N/mm2
  • прекидна снага означена во таблицата